vloerverwarming

Vloerverwarming

Onder vloeren kun je zowel vloerverwarming vanuit CV als elektrische vloerverwarming toepassen. Niets is lekkerder dan een tegelvloer welke je voeten lekker warm houdt. U kunt bij ons terecht voor beide soorten vloerverwarming.

Vloerverwarming op CV

– De vloerverwarming aangesloten op CV kan worden ingefreesd in een bestaande cementdekvloer of eventueel (als er nog een dekvloer gestort moet worden) op bouwstaalmatten worden verwerkt.

Infrezen van vloerverwarming
Infrezen van vloerverwarming
Dekvloer stortenStorten van dekvloer

Voor meer informatie en de prijzen kunt u contact met ons opnemen, telefonisch op 0165-329163, per e-mail op info@casaceramica.nl of kijk op www.vloerverwarmingroosendaal.nl

Elektrische vloerverwarming

– Door tal van redenen wordt in de toekomst elektrisch verwarmen een hot item. Dit is buitengewoon geschikt voor zowel droge als natte ruimtes.

Doordat de prijzen van elektriciteit worden vrijgegeven als gevolg van de liberalisering van de energiemarkt, zullen de prijzen van elektriciteit in de toekomst onder druk komen te staan en dit ten gunste van de eindgebruiker. Ook blijft de regering aandringen op het terugdringen van de CO2 uitstoot, die vrijkomt bij de verbranding van fossiele brandstoffen. Hierdoor zal men zich in de toekomst richten op energieproducten als groene of duurzame stroom. Dit zijn tevens de bronnen van energie die in  de toekomst steeds meer gestimuleerd zullen gaan worden door de overheid.

Uitrollen
Elektrische vloerverwarming uitrollen
Op maat knippen
De mat op maat knippen
Omleggen
De vloerverwarming in de ruimte passen, vervolgens kan er getegeld worden

Bestellen?

Wij verkopen elektrische vloerverwarming van het merk Heatel. Zij bieden kwalitatief zeer goede elektrische vloerverwarming en bieden deze onder meer aan in Doe-het-zelf pakketten als de Comfortmat. Dit zijn volledige pakketten met :

  • In diverse maten verkrijgbare matten met daarop de verwarmingslint gemonteerd.
  • Digitale thermostaat inclusief vloersensor
  • Beschermkoker voor de sensor

De diverse sets Comfortmat kunt u via onze webwinkel of in de showroom bestellen. De prijzen kunt u terugvinden in onze webwinkel.